Учебна 2024-2025 година !!!

Остават броени мигове преди СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ да посрещне своите ученици! След усърдна работа през лятото бяха ремонтирани голяма част от класните стаи. Приключи доизграждането на кабинета по изобразително изкуство и стаята за занимания по интереси. В момента стартира изграждането на открити спортни площадки и STEM центъра в училище.
През 2024/2025 учебна година 675 ученици ще прекрачат училищния праг. Заедно с това успехите на училището се множат като се работи по проектите „Успех за теб“,НП „Иновации в действие“, НП „Заедно в изкуствата и спорта“ и много други!!!
Успешна учебна година и на добър час.

Връчване на национални отличия от МОН

Пореден успех за СУ „Братя Каназиреви“ гр.Разлог, една от нашите  възпитанички Райна Петрова е сред  120 – те пълни отличници от Випуск 2024.Те  бяха наградени с Национални дипломи на официална церемония на МОН.
???? Това са ученици, които са постигнали пълни шестици по всички предмети в дипломата за средно образование, както и на държавните зрелостни изпити.
МОН връчва тези отличия от 1996 година и до сега не е имало толкова голям брой отличници в една учебна година! За сравнение през 2010 г. носителите на това отличие са били 15, а през миналата – само 16.
???????? Поздравления, скъпи ученици, Вие сте лицето на нашата образователна система, Вие сте бъдещето на България!
???? Благодаря и на Вашите учители, защото без тях и техния труд и себеотрицание нямаше да се стигне до днешните успехи!