102 години Разложка гимназия

5 май 2020 г.

„Да бъдем полезни на България!“

102 години учители, възпитаници и работещи в СУ „Братя Каназиреви“ с гордост пазят и предават завета на братята Петър и Иван Каназиреви.
В началото на месец май ние се прекланяме пред делото на братята, отбелязвайки патронния празник на най- старото и престижно училище в Разложката котловина.
Тази година отново ще го направим, показвайки постиженията на нашите ученици и преподаватели.

(1)​ Поздравително слово на директора на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ г-жа Мариана Попадийна

(2) Нека помним миналото, за да изваем и бъдещето!

(3) Вече повече от сто години нашата Разложка гимназия привлича ученици от целия район. Така е и в нашия клас. Ние, учениците от 8″а“ клас, профил „Чужди езици“, сме от Разлог, Баня, Банско, Добринище, Добърско, Елешница, Белица и Краище. В нашия пъстър свят ние обичаме да учим, да говорим на английски език, да спортуваме, да участваме в различни конкурси и състезания. Обичаме да творим и да се забавляваме. Сега училището ни липсва и с този клип искаме да кажем:
Честит патронен празник, наше училище!

(4) Виртуален ден на отворените врати

(5) Традиции и иновации в Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“, Разлог

През учебната 2020/2021 година ние Ви предлагаме обучение в три профила след 7.клас, водено от доказани учители професионалисти.

Вижте нашите седмокласници и направете своя избор сега!

„Правилен избор днес, успешен старт утре!“ – Прием за новата учебна година

(6) Участие на ученици от начален етап в проект  „По-здрави деца“,  организиран от „Нестле България“ АД, с подкрепата на МОН, Министерството на младежта и спорта и Министерство на здравеопазването, както и редица национални експерти по хранене и спорт.