Радостта на коледния дух

В навечерието на светлите рождественски дни в Дом за стари хора „Св. Димитър“ гр. Разлог с усмивки и отворени сърца дойдоха ученици от X „в“ клас от СУ „Братя Каназиреви“ с класен ръководител г-жа Вили Бельова и донесоха със себе си радостта на коледния дух.

С внимание и проявено лично отношение учениците и техните родители бяха подготвили чудесни подаръци за всички потребители на ДСХ „Св. Димитър“ и ЦНСТПЛД.

Мил спомен, плодове и ръчно изработени картички за възрастните хора, които посрещнаха младежите с много емоция.

Гостите поднесоха като специален дар и вкусни и топли пити и отправиха пожелания за здраве, благословение и дълголетие.

Освен торбичките с подаръци, които получи всеки потребител, десетокласниците и класният ръководител Вили Бельова предоставиха и дарение – хранителни продукти, средства за които са събрани от родителите на младежите, които участват в прекрасния коледен жест.

Директорът на ДСХ „Св. Димитър“ г-жа Катя Татарска с прочувствени думи благодари за вниманието и отношението, за искрената радост и празничното вълнение, което донесоха учениците със своето присъствие, за подаръците, с които зарадваха възрастните хора, а те от своя страна поздравиха своите гости със стихотворения, песни, усмивки и прегръдки.

Впечатляващ урок по човеколюбие, отговорност и съпричастност – аплаузи за класния ръководител Вили Бельова, и ръководството на СУ „Братя Каназиреви“, за организацията и вдъхновението към младежите, за искрата да се включат с толкова голямо желание и неподправен ентусиазъм!!