БЛАГОДАРИМ ВИ, УЧИТЕЛИ!

02.04.2020 г.

Обръщаме се като родители, за да изразим своята огромна благодарност към екипа на СУ„Братя Петър и Иван Каназиреви“ , гр. Разлог, който успява да превърне различната обстановка, в която се налага да учат нашите деца, в истинска работеща среда.

Кризата от Коронавирус пандемията е навсякъде, а несигурността се опитва да се настани удобно в домовете ни, на работата или в службата ни, ако все още работим. Преустановяването или намаляването на комуникациите помежду ни е най- лошото нещо, което можем да направим, когато по-голямата част от населението сме изолирани вкъщи.

Изказваме своето възхищение към колектива на СУ„Братя Петър и Иван Каназиреви“ , който не позволи тишината да се настани между нас, родители, учители и ученици още от първия ден на настъпване на пандемията. За нас, родителите, беше много важно да чуем какво имаха да ни кажат учителите на нашите деца, дори преди да е въведено дистанционното обучение. И те го направиха с присъщата им увереност и компетентност. В този труден за всички период тези хора продължават да даряват със знания своите ученици, вдъхвайки им надежда и оптимизъм, че рано или късно нещата ще се оправят.

Сега много родители имаме възможността да наблюдаваме отблизо целия учебен процес и за пореден път с радост установяваме, че нашите деца са попаднали в ръцете на наистина всеотдайни преподаватели. Всеки ден ставаме свидетели на един различен и интересен училищния живот, който се случва в новата виртуална класна стая. Всеки ден учителят пак отваря „вратата“ на стаята, за да посрещне и чуе своите ученици, а те пак питат, за да открият отговорите на въпросите, които ги вълнуват.

Тези учители, които вероятно също са обезпокоени и несигурни за утрешния ден, не престават да работят и като едни добри посланици на знанието, се стремят да окуражават и призовават своите ученици активно да участват в неизпитания до момента алтернативен учебен процес.

Благодарим за неуморната Ви грижа към нашите деца!

Бъдете здрави Вие и Вашите близки!

 

С уважение и признателност, 

родителите на ученици от СУ ‚Братя Петър и Иван Каназиреви“, гр. Разлог