Коледният бал премина в бляскава холивудска атмосфера

Коледният бал на СУ „Бр. Каназиреви“ премина в бляскава холивудска атмосфера, както подобава на училище със 100-годишен юбилей.

По червения килим, опънат на стълбите пред култовия разложки  ресторант  „Мурата“, преминаха всички учители и ученици, посрещнати от бъдещите абитуриенти и техните класни ръководители г-жа Л. Спасова и г-жа С. Крънчева.

Под интрото на 20th Century Fox зрелостниците влязоха с танцова стъпка в залата, направиха кръг, а в средата му  две гласовити момичета дадоха началото на вечерното парти с песента Shake it off на Тейлър Суифт.

Вечерта продължи с песни и танци, а между тях забавления и игри. В първата  част на играта двама участници от всеки клас трябваше да задържат балон, обърнати с гръб един към друг и движейки се да го пуснат в нарочно поставен за целта кашон. Във втората част двамата участници, държейки с устата си сурови спагети, пренасяха поставено  на тях топче за пинг-понг и отново трябваше да го пуснат в споменатия кашон. Спечелилата от играта  двойка стана носител на званието „Мис и Мистър 2017“ .

Дойде ред и на тържествената част, в която домакините от юбилейния випуск раздадоха статуетките Оскар, в различни категории, на класните си ръководители и всички свои учители, като за всеки от тях бяха съчинили по едно мило стихче.Мини Оскари бяха връчени и на всеки клас.Цялата вечер бе бляскава церемония и феерия от танци, младост  и красота!