Коледни вълшебства

За четвърта поредна година на 15.12.2015 г. в Многофункционалната зала на читалището Разложката гимназия показа с гордост своите таланти в празничния концерт „Коледни вълшебства“. Възпитаниците на СОУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“ представиха пред учители, родители, приятели, че са истински настоящи и бъдещи таланти в областта на музикалното, танцовото и театралното изкуство. Много аплодисменти получиха след своите изпълнения малките певици Елица Иванова и Дани Крънчева, прекрасни бяха изявите и на по-големите- Александра Бучкова, Милка Стефанова, Елина Терзиева, Мария Лазарова, както и групите от 8., 10. и 11. клас. Блестящите изпълнения на даровитите музиканти Александър Толин – тамбура, Никола Пръчков – акордеон, Кристиян Иванов – цигулка, Петър Копанаров – флейта, Силви Мехомийска и Лилия Сланчева – пиано, накараха препълнената зала да ги изкара на бис. Коледните и народните танци зарадваха аудиторията и допринесоха за предколедното настроение на всички. През целия концерт учениците от 7 б клас – Анита, Мария, Христо, Йоана, Марти, Цветина, Мария, Адам и Габриела се бяха погрижили да приветстват участници и зрители с топли думи и пожелания, казани от сърце.

С много песни и танци децата си пожелаха здравето, успехът и усмивките да бъдат техен постоянен спътник през 2016 г. Концертът беше организиран благодарение на преподавателя по музика Красимир Драгунин и Росица Тумбева – учител по биология, както и с помощта на класни ръководители и родители.

Така за пореден път преподаватели и ученици от СОУ „Братя Каназиреви“ доказаха, че учебното заведение е най-престижното в разложки регион. Всички те си пожелаха наистина една вълшебна и незабравима Коледа.