Коледни вълшебства

С наближаването на коледните празници ние, членовете на Училищния парламент, решихме да повдигнем коледния дух на всички ученици и учители, които очакват Коледа с нетърпение, като се опитаме да се забавляваме заедно. Ние организираме състезание за най-добра рисунка, есе или стихотворение. Всеки, който иска да се включи, трябва да предаде творбата си до 15.12.2014 г. Рисунките да се предават на Фатиме Муса от 9в клас.

Тема за стихотворението е „Коледа“. Темите за есетата са: „Коледни вълшебства’’ и „Случват ли се чудеса на Коледа?“. Нека готовите есета и стихотворения се предават на Елена Найденова от 8 б клас. Надяваме се,че имате невероятно въображение и можете да сътворите прекрасни неща, които малко или много ще повдигнат духа в навечерието на наближаващата Коледа. Дали на Коледа наистина се случват чудеса? И какви са Коледните вълшебства … ще намерим отговорите в есетата и стихотворенията, в които вие ще разкриете себе си, и ще разберем дали наистина по Коледа се случват чудеса. Да не забравим също, че за да бъде още по-приятна обстановката в училище, трябва всички ние да си украсим класните стаи по нетрадиционен начин.

Съученици, развихрете вашите фантазии и направете неверояти неща. Ще има жури, което ще оцени вашия труд и старание. Стаята, която е украсена с най-голямо въображение и с много любов, ще получи една наистина добра коледна изненада . Крайният срок за украсяване на класните стаи е 18.12.2014 година.