Интерактивен открит урок по английски език в СОУ „ Братя Петър и Иван Каназиреви“

На 19 април 2013 г. в езиковия кабинет на СОУ“ Братя Петър и Иван Каназиреви“ се проведе интерактивен открит урок по английски език на тема  Ask the computer/ „ Попитай компютъра“ . Учениците от пети клас под ръководството на г-жа Милена Бекярова– старши учител по английски език, показаха знания и умения не само по английски език , но и за работа с интерактивна бяла дъска.  В урока г-жа Милена Бекярова използва иновативни методи за обучение, като демонстрира приложението на новите технологии – интерактивна бяла дъска в обучението по английски език.

Откритият урок се проведе на областно ниво и присъстваха учители по английски език от почти всички училища от област Благоевград, а също и г-жа Любка Стоименова –старши експерт по чужди езици към Регионалния инспекторат по образование в гр. Благоевград, която даде отлична оценка на урока.

За провеждането на такъв урок е необходимо специално техническо оборудване- хардуер, софтуер и мултимедия, с които СОУ“ Братя Петър и  Иван Каназиреви“  разполага  като член на групата на интерактивните училища в България.