Работна среща с учители по английски език

          На 11 октомври 2012 г. в СОУ „ Братя Каназиреви” се проведе работна среща с всички учители по английски език от общините Разлог, Банско, Белица и Якоруда. На срещата присъстваха 45 учители по английски език , г-жа Любка Стоименова  (гл.експерт по английски език в Регионален инспекторат по образование- гр. Благоевград) и г-жа Елена Кралева ( лектор от издателство Pearson-Longman, София).

          По време на срещата се проведе и едночасово методическо обучение на тема : „ Използване на интернет в преподаването по английски език”.   Учителите по английски език от различните училища в общината представиха успешно реализирани през изминалата учебна година дейности , в това число успехи на ученици в чуждоезикови състезания, олимпиади, конкурси, работа по международни проекти и участие в квалификационни семинари и други стажове. От нашето училище представиха мултимедийни презентации :

  • г-жа Людмила Спасова – презентация на училището и цялостната дейност на методическото обединение;
  • г-жа Милена Бекярова– презентации за „ Чуждоезиково обучение в Лондон, Великобритания” и „ Използване на Интернет платформите в обучението по английски език”;
  • г-жа Кинка Пенджакова – „ Ролята на драматизациите на приказки в часовете по английски език”;
  • г-жа Соня Крънчева – „ Използване на Skype за организиране на извънкласни дейности”
  • г-жа Юлия Каназирева – „ Изполване на Project Based Learning ” в обучението по английски език;

          Учители по английски език от други училища в района също споделиха своя опит в преподаването на английски език. Срещата премина в много добра работна атмосфера, а г-жа Любка Стоименова сподели, че се радва за постигнатите успехи на учениците  и на техните висококвалифицирани преподаватели.