Отново постижения за ученици на СУ „Братя Петър и Иван Каназиреви“

Средно училище „Братя Петър и Иван Каназиреви“ отново е гордо с постиженията на учениците, които участваха в националната ученическа конференция по гражданско образование „Семейство-училище-общество“, която се провежда в Добрич от СУ „Св. Климент Охридски“.

От възрастова граница – начален етап учениците от 4.“а“ клас с преподаватели Елеонора Михова и Милена Кънчева печелят поощрителна награда за масовото си участие в драматизация, посветена на семейството и ценностите. Учениците от 7.“б“ клас Ивана Мицина и Борис Коцаков са наградени в секция изобразително изкуство, заради своя неповторим талант с четката и цветовете, пресъздаващи топлината на семейството и важността на възпитанието. Учениците от 10.“а“ клас Ясмин Бунцева и Теодора Тодорова пък се отличиха в десетте най-добри есета, посветени на връзката в изграждането на бъдещите личности между семейството, училището и обществото, в което живеем. На онлайн среща те успяха да защитят своите тези и да изразят ясно своята позиция като млади хора в обществото.

Наградените ученици получиха своите грамоти и награди, а статуетката от националната конференция беше предадена на директора на училището Росица Тумбева и ще поставена на стената на славата в училището.

Поздравления за всички и нека да продължават смело да мерят сили в национален план!